Selasa, 21 Jun 2016

Cara dapatkan cashback bila berbelanja secara online

Label :

Apa itu ShopBack dan bagaimana ianya berfungsi.

Laman web yang membantu pengguna mendapatkan tawaran terbaik dan diskaun ke atas lebih 1000 kedai atas talian yang terkemuka seperti Lazada, Zalora, Agoda, Expedia, Taobao, Go shop, Ali express dan ditambah lagi dengan pemberian rebat tunai sehingga 50 % daripada jumlah pembelian. Peniaga memberikan komisen kepada ShopBack (refferal program) apabila anda membeli belah melalui laman web mereka dan ianya akan dikongsikan semula dengan anda.

cara dapatkan komisen pembelian tunai mudah secara online
Klik gambar untuk info lnjut


Butang extension ShopBack cashback Buddy untuk browser.

shopback cashback button web browser extension

Ianya adalah butang mudah capai yang amat mesra pengguna. Fungsinya adalah untuk memberitahu anda jika laman web beli belah yang sedang anda kunjungi layak untuk mendapatkan rebat tunai daripada ShopBack. Apa yang perlu anda lakukan adalah klik pada button tersebut dan jika anda melakukan pembelian maka cashback akan dikreditkan ke dalam akaun dalam masa 48 jam.

Program refer a friend.

Selain daripada pemberian cashback, pengguna berdaftar juga ditawarkan dengan program refer a friend yang mana anda akan diberikan satu referral link yang boleh dikongsikan melalui pelbagai platform media sosial ataupun blog. Melalui program ini anda,keluarga dan rakan rakan boleh sama sama menjana pendapatan sambil membeli belah. Bak kata pepatah menyelam sambil minum air.

program refer a friend shopback

Nilai minimum untuk membuat penebusan rebat tunai.

 Anda mampu jimatkan sehingga puluhan malahan ratusan ringgit setiap tahun dengan menggunakan ShopBack. Apa yang menariknya lagi adalah anda boleh membuat penebusan tunai apabila nilai yang terdapat di dalam akaun anda telah mencecah RM10. Wang tersebut akan dikreditkan terus ke dalam akaun bank tanpa sebarang caj perkhidmatan. Bahkan jika anda membeli kad tambah nilai prabayar untuk telco seperti maxis dan digi, rebat tunai sebanyak 6% juga turut akan diberikan.


Pengalaman penulis sendiri.


Sebagai seorang pengguna yang kerap menggunakan perkhidmatan beli belah online sebagai tempat untuk mendapatkan produk yang diinginkan, saya amat mengesyorkan ShopBack kepada semua kerana ianya senang dan mudah untuk digunakan. Sekurang kurangnya hasil pendapatan daripada rebat tunai tersebut boleh digunakan untuk tujuan yang lain. It's better than nothing kata orang jepun, rebutlah peluang keemasan ini dan segera mendaftar di www.shopback.my.

Pemandangan yang paling indah dalam kehidupan

Label :

usaha gigih adalah seumpama mendaki gunung untuk melihat pemandangan yang terindah