Khamis, 17 Mac 2016

Kelebihan 17track untuk mengesan barangan pos

Apa itu 17track.

Penyedia perkhidmatan pengesanan secara global untuk pakej pos dan ekspres. Ditubuhkan pada tahun 2010, berpangkalan di bandar Shenzhen, China. Laman web utamanya telah digunakan oleh beratus ribu peniaga dan berjuta juta pembeli dalam talian bulanan. API untuk 17TRACK dan Iframenya disepadukan dalam platform membeli-belah yang tidak terkira banyaknya dan laman web e-Commerce. 

Dimiliki oleh Demon Network Tech Co, Ltd, hasil ilham Encik D, iaitu pengasas syarikat. 
Beliau adalah pakar dalam pengaturcaraan komputer dan juga adalah seorang pakar dalam industri runcit dan e-dagang di luar negara. Beliau mengabdikan dirinya sepenuhnya kepada 17TRACK selama bertahun-tahun dan telah membimbing dalam pembangunan dan pertumbuhan pasukan yang membina dan menyelengara laman web terkenal ini. 

Berlandaskan berhasrat untuk membuat perniagaan dalam talian lebih mudah untuk semua.
Perkhidmatan yang ditawarkan meliputi lebih dari 170 buah negara, merangkumi pelbagai penyedia pos dan kurier ekspres utama antarabangsa, dan juga pelbagai syarikat logistik rentas sempadan yang popular. Ia memproses lebih 15,000,000 nombor pengesanan pos bulanan dan kira-kira 350,000 nombor pengesanan pos harian. 

Apakah fungsi 17track:

17TRACK membolehkan pengguna untuk mengesan pelbagai penghantaran barangan pos semua dalam satu tempat pada masa yang sama. Ia menghapuskan masalah untuk mencari di laman web penyedia pos rasmi setiap negara.Sistem yang digunakan berupaya mengesan secara automatik perjalanan barangan dari satu tempat ke destinasi seterusnya.Ianya juga mempunyai ciri-ciri penterjemahan maklumat penjejakan secara automatik dan memaparkan kepada pengguna melalui cara yang mudah dan senang difahami.Versi terbaru yang lebih mesra pengguna sedang dibangunkan.

Gambar laman web 17 track yang menyokong pelbagai bahasa


Antara penggunanya:

Pengguna utama 17TRACK adalah para profesional e-Commerce seperti penjual dari Amazon, Ebay, Aliexpress, Wish, dan lain-lain. Ia juga mempunyai sebilangan besar pengguna daripada industri perkhidmatan logistik rentas sempadan seperti DHL, PostNL, BPost dan La Poste serta banyak lagi. Malahan Ianya juga dipercayai dan digunakan oleh platform B2C berjenama terkenal seperti lightinthebox, DX, focalprice, sammydress dan banyak lagi. 17TRACK amat disyorkan dan digunakan oleh ramai pelanggan di serata dunia.

paparan antara muka laman web yang mesra pengguna

Klik disini untuk terus ke laman web rasmi 17track.Catat Ulasan

Terima kasih di atas kesudian anda untuk menjengah ke blog ini. Semua komen akan disemak terlebih dahulu sebelum dipaparkan pada ruangan komen oleh admin. Harap maklum.

favourite category

...
test section describtion

Butang Whatsapp hanya berfungsi pada peranti smartphone