Khamis, 28 Januari 2016

Buat game android secara percuma guna appsgeyser

Jika anda berhasrat untuk membuat apa saja aplikasi atau permainan berasaskan android namun tidak mempunyai kemahiran dalam aspek 'coding'. Cara paling senang mudah dan menjimatkan masa untuk mencapai matlamat anda adalah dengan menggunakan AppsGeyser.


Apa itu AppsGeyser

Ianya adalah sebuah platform laman web percuma yang menawarkan perkhidmatan untuk membuat pelbagai aplikasi dan permainan untuk telefon pintar berasaskan sistem operasi android.AppsGeyser mula beroperasi pada 25 Januari 2011 dan sehingga bulan Julai  2013 sebanyak 500,000 aplikasi telah dihasilkan oleh pengguna melalui laman web ini. 


Kelebihan guna Appsgeyser

Pertama sekali ianya percuma, anda hanya perlu ikut dua langkah mudah dan aplikasi mahupun permainan anda sudah sedia untuk dimuatnaik ke Google Play atau muat turun terus ke dalam telefon pintar anda.Bukan itu sahaja, pengguna juga boleh menjana pendapatan melalui iklan di dalam aplikasi tersebut.Tak payah bayar, senang dan mampu buat duit sampingan, memang menarik kan?.

Contoh game yang telah dimuat turun 

Laman web AppsGeyser


website AppsGeyser


Catat Ulasan

Terima kasih di atas kesudian anda untuk menjengah ke blog ini. Semua komen akan disemak terlebih dahulu sebelum dipaparkan pada ruangan komen oleh admin. Harap maklum.

favourite category

...
test section describtion

Butang Whatsapp hanya berfungsi pada peranti smartphone