Sabtu, 5 April 2014

Self esteem

Label :

Blogwalking: Siapa takut katak boleh follow saya

Label :


Jumaat, 4 April 2014

Forgiveness quote

Label :

Grand Opening Giveaway by HaneulAfiqah

Label :


Nak Join !!...Mudah je, cuma KLIK kat banner diatas.. : ))

Khamis, 3 April 2014

MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway

Label :

Rebut peluang menang Wang tunai RM50 : Top Refferal, Wang Tunai RM50 : Best Wishes , Monopod x 2 : Random.Org , 100 pcs Namecard Blog Vanilla & Chocolate + Bookmark . Siapa yang berminat sila tekan banner di atas . Terima kasih :)

                                                ** Wish  MR & MRS Hafiezy **

 " happy marriage is a matter of give and take; the husband gives and the wife takes"

Just be my friend

Label :

Rabu, 2 April 2014

Age is an issue if ?

Label :


Selasa, 1 April 2014

Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy

Label :


Force and Understanding

Label :

Way to learn

Label :

Segmen Mencari Bloglist by Eppy Ismail

Label :


Isnin, 31 Mac 2014

Challenge your limits

Label :

Ahad, 30 Mac 2014

Giveaway Simple-Simple by Shad

Label :


Greetings and Assalamualaikum to all.
Jemput Join ya.


Klik Banner untuk Join

Senarai Hadiah

R Series Luxury Set from Cosway x2
Novel Pilihan Sendiri x5
R Series Hand & Body Lotion x3
Bawal Plain + Cute Brooch x3
Top-up RM5 x5

Due Date : 21 April 2014

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Artikel Pilihan

Label :

                       Kalau nak join contest sila klik banner diatas.

                
                      Masa kat dalam flight baru baru nie, aku mengalami satu gangguan emosi + tekanan perasaan yang disebabkan oleh alunan dengkuran yang berfrekuensi tinggi. Ini kali pertama aku alami perkara macam nie, kalau setakat budak budak menangis aku boleh tahan tapi yang ini memang tak boleh tahan. Bayangkan aku sumbat telinga dengan ear phone, bagi volume mp3 full pun masih boleh dengar lagi dengkuran mamat kat sebelah aku nie...Aduiihhh, rasa nak sumbat je hidung mamat nie pakai stokin. Dah lah tidur tak sedar dunia, dari mula hinggalah mendarat. Penumpang penumpang lain pun geleng kepala tanda protes. Bukan nak menghina sapa sapa tapi aku pun bayar tambang gak, nak juga privacy. Paling best bila bangun dengan muka selamba je dia tanya kat aku " Dah sampai ke?". Langsung takde rasa bersalah. Pengajaran yang aku dapat : Lain kali kalau naik flight, bawa penyumbat telinga kalis bunyi tahap maksima. Salam 1Malaysia.....PEACE.

You must do quote

Label :