Rabu, 8 Oktober 2014

Susahnya nak cari kerja

Susahnya nak cari kerja

  1. memang faham sangat perasaan nak cari kerja, sebab sekarang ni pun tengah alami situasi tu.susah hati sgt.kerja yang cikai-cikai yang jauh dari bidang pun susah nak dapat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Minta maaf ye, bkn niat nk menyinggung sesapa. Cuma nk berkongsi.....

      Padam
  2. Situasi saya pula susah nak cari orang untuk isi jawatan kosong. kerja tak lah susah mana. Gaji ok.faedah n elaun smua ada. Fenin2 ante punya kepala

    BalasPadam
  3. Kerja jgn memilih. Biar kerja susah dahulu, mana ada orang terus senang..semua mula dri bawah...takde duit sapa nak bagi....

    Who's have a money, they control the world...

    BalasPadam
  4. selalunya ini lah masalah orang belajar tinggi-tinggi ni...dari mula belajar, dah pasang niat camtu..jadi susah la nak dapat kerja..biat mula dari bawah..

    BalasPadam
  5. igt da ade degree ke master dah cukup pengalaman..
    orang nak amek pekerja pon mesti tny ade pngalaman kerja ke tak...
    biarlah susah dulu kemudian sennag

    BalasPadam
  6. saya tak kisah pon kerja apa. tapi susah nak cari kerja tu betul la. kalau sebab belajar tinggi tapi mintak nak kerja senang2 pastu gaji tinggi2 memang tak la kan. kena la susah2 dulu baru senang

    BalasPadam
  7. eh eh.. memilih pulak si yop tu lempang tau la haha... jgn memilih kerja.. skang ni apa kerja yg ada rembat je sebagai tapak.. lepas dah ada pengalaman baru try lain... tak kira la ada diploma ke degree ke master ke.. ingat senang org nak amik? org pun takut nak hired kita...

    BalasPadam

Terima kasih di atas kesudian anda untuk menjengah ke blog ini. Semua komen akan disemak terlebih dahulu sebelum dipaparkan pada ruangan komen oleh admin. Harap maklum.

favourite category

...
test section describtion

Butang Whatsapp hanya berfungsi pada peranti smartphone