Selasa, 9 September 2014

Versatile blogger award

kenny977world versatile blogger award
Salam 1Malaysia buat semua semua. Especially CIK OREN yang sudi memilih Kenny sebagai 15 blogger pilihan untuk VBA's beliau.

VBA's Rules
  1. Thanks to the person who gave you this award.
  2. Provide a LINK to their blog.
  3. Select 15 blogs/bloggers you have recently discovered/followed regularly.
  4. Nominate these 15 to the VBA's award *don't forget to tell them.
  5. Tell 7 facts or 7 things about yourself. 


About Me :
1. Tinggi lampai, lebih suka berdikari serta simple.
2. Makanan kegemaran ialah : Black pepper chicken, Laksa Sarawak and sate.
3. Minuman kegemaran : Teh and Susu (kurang gula).
4. Hobi ialah : Jogging, reading and blogging.
5. Suka mengembara sebab boleh tengok tempat orang dan pergi tempat tempat yang best. 
6. Anak sulung daripada 6 orang adik beradik.
7. Nombor kegemaran ialah nombor 7 sebab nombor nie selalu muncul dalam hidup saya..(**kecuali beristeri tujuh)

15 bloggers pilihan saya  : 



Versatile blogger award
Reviewed by kenny977world on Sept 09 2014 
Rating: 4.5
  1. Salam1Malaysia..
    Terima kasih kerana memilih CP antara 15 blogger pilihan

    BalasPadam
  2. Terima kasih sebab pilih saya antara 15 blog. Insyaallah nak jugak buat entry ini.
    Mengembara memang best kan. Saya juga teringin mengembara ke tempat orang, yang lain cara hidup

    BalasPadam
  3. http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/the-versatile-blogger-award-7-things.html

    boleh baca kat situ :)

    BalasPadam
  4. Saya dah jawab
    http://www.arzmoha.com/2014/09/versatile-blogger-award.html

    BalasPadam
  5. Waa.. kena tag :D Harap banyakkan bersabar ye xD

    BalasPadam
  6. eh eh blog sapeee tuuu.. hahaha. baru perasan .___.

    BalasPadam

Terima kasih di atas kesudian anda untuk menjengah ke blog ini. Semua komen akan disemak terlebih dahulu sebelum dipaparkan pada ruangan komen oleh admin. Harap maklum.

favourite category

...
test section describtion

Butang Whatsapp hanya berfungsi pada peranti smartphone