Ahad, 30 Mac 2014

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Artikel Pilihan

                       Kalau nak join contest sila klik banner diatas.

                
                      Masa kat dalam flight baru baru nie, aku mengalami satu gangguan emosi + tekanan perasaan yang disebabkan oleh alunan dengkuran yang berfrekuensi tinggi. Ini kali pertama aku alami perkara macam nie, kalau setakat budak budak menangis aku boleh tahan tapi yang ini memang tak boleh tahan. Bayangkan aku sumbat telinga dengan ear phone, bagi volume mp3 full pun masih boleh dengar lagi dengkuran mamat kat sebelah aku nie...Aduiihhh, rasa nak sumbat je hidung mamat nie pakai stokin. Dah lah tidur tak sedar dunia, dari mula hinggalah mendarat. Penumpang penumpang lain pun geleng kepala tanda protes. Bukan nak menghina sapa sapa tapi aku pun bayar tambang gak, nak juga privacy. Paling best bila bangun dengan muka selamba je dia tanya kat aku " Dah sampai ke?". Langsung takde rasa bersalah. Pengajaran yang aku dapat : Lain kali kalau naik flight, bawa penyumbat telinga kalis bunyi tahap maksima. Salam 1Malaysia.....PEACE.

Catat Ulasan

Terima kasih di atas kesudian anda untuk menjengah ke blog ini. Semua komen akan disemak terlebih dahulu sebelum dipaparkan pada ruangan komen oleh admin. Harap maklum.

favourite category

...
test section describtion

Butang Whatsapp hanya berfungsi pada peranti smartphone