Sabtu, 31 Januari 2009

cutie2

Label :

Ahad, 25 Januari 2009

Puppy

Label :

My little puppy.In memory

sakit..

Label :



Aku batuk dan demam sejak beberapa hari yang lalu,It s**k,Nothing seem to be rite to me.Makan x de selera,minum pun rasa kelat je,dok tido je keja. Aku dah gi jumpa dgn doktor pastu dia bagi kat aku ubat batuk,panadol dan strepsil.Pastu aku masih juga x sembuh2 ishh.. aku try plak kat atas tu haa...Panadol soluble.klu x sembuh jugak aku gi jumpa dukun atau bomoh..