Ahad, 25 Januari 2009

sakit..



Aku batuk dan demam sejak beberapa hari yang lalu,It s**k,Nothing seem to be rite to me.Makan x de selera,minum pun rasa kelat je,dok tido je keja. Aku dah gi jumpa dgn doktor pastu dia bagi kat aku ubat batuk,panadol dan strepsil.Pastu aku masih juga x sembuh2 ishh.. aku try plak kat atas tu haa...Panadol soluble.klu x sembuh jugak aku gi jumpa dukun atau bomoh..


  1. if gettin worse see ur doc again.
    notice that there's no antibitic given.

    BalasPadam

Terima kasih di atas kesudian anda untuk menjengah ke blog ini. Semua komen akan disemak terlebih dahulu sebelum dipaparkan pada ruangan komen oleh admin. Harap maklum.

favourite category

...
test section describtion

Butang Whatsapp hanya berfungsi pada peranti smartphone